QUÈ VULL SER

Com et veus tu mateix d’aqui a 10 anys? seràs ric o pobre?  Seràs feliç amb la teva feina? Què hauràs guanyat i què hauràs perdut? Tindras els mateixos amics?. Si t’has fet mai aquestes preguntes, nosaltres també. Et convidem a un viatge a travès del record i les possibilitats. amb l’ajut de la Daniela i la Monse, redactores de l’equip de revista, i d’en Zaryab, company nostre de tercer.

MONSE: ” Jo Monse seré veterinària, vull ser una bona professional i ajudar tots els animals que pugui. Des de petita sempre tenia aquest objectiu en ment. M’agradaria poder guanyar molts diners si és possible, sempre que faci aquesta especialitat seré feliç ja que és el meu somni: crec que guanyaria la meva pròpia felicitat, per haver aconseguit el que volia.”

ZARYAB: “Vull unir-me a la política i convertir-me en president. Vull portar aquest món en la direcció correcta, vull ajudar la gent pobra que no pot expressar la seva veu davant del poder. Quan la gent serà feliç, això em donarà la felicitat.”

Meritxell: Vull ser psicòloga . per que m’agrada ajudar als demés. m’agrada solucionar els problemes i fer de mediadora.

Fet per: Monse Bóveda, Daniela Velandia i Meritxell Blánquez.

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*