SORTIDA A PORT AVENTURA!!

Com cada any a l’institut, a finals de curs sempre fem una excursió al mes de juny (que és voluntària). L’any passat vam anar a Water World, un parc aquàtic, i aquest any ha tocat Port Aventura (aquí teniu un enllaç a la pàgina del Port Aventura)

La sortida és farà Dimecres 7 de Juny. Port Aventura és un parc d’atraccions molt divertit i gran, la seva atracció més alta és diu Shambala, Ara al costat del Parc d’atraccions han posat un altre mini Parc d’atraccions de Ferrari, FerrariLand (aquí teniu l’enllaç a la pàgina de FerrariLand). L’únic aspecte negatiu que té Port Aventura és que per cada atracció de les bones i divertides hi ha com a mínim una hora de cua per poder-hi accedir.

 Sortirem al matí en autocar i anirem cap a Port Aventura. Un cop allà ens esperarem una mica fins que ens donin les entrades i anirem a dins del Parc d’atraccions. Abans d’entrar, els professors i nosaltres quedarem a alguna hora a la Cantina per dinar i a la porta de sortida per agafar l’autocar i tornar cap a Terrassa.

Una vegada arribem al parc d’atraccions tindrem temps de lleure, podrem anar i fer el que vulguem (dintre d’uns límits). Quan sigui l’hora d’anar a la Cantina per dinar, ens donaran llocs a escollir  i on anem podrem escollir entre alguna varietat d’àpats. Hi ha primer i segon plat més postre. Després de dinar tornarem a tenir més temps d’esbarjo fins a l’hora de ser a la porta del Parc.

123

Si voleu anar-hi haureu de lliurar les autoritzacions els més aviat possible! 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*