CARNAVAL DOMINICANO

 

http://blog.bluebayresorts.com/wp-content/uploads/2013/01/bluebaysensations_carnaval8.jpg

El carnaval és una obra mestra popular, on l’escenari és el carrer i el poble és qui actua. Realment significa ball a la carn (ball de la carn). A la República Dominicana és possible distingir dos tipus generals de carnaval; un és el de “Carnestolenda”, provinent d’Espanya i que se celebra abans de l’inici de Quaresma encara que amb el temps s’ha anat associant més a les festes pàtries del 27 de febrer i 16 d’agost; l’altre és el “Cimarrón”, que usualment se celebra els últims dies de Setmana Santa. Aquest provè de tradiccions africanes.

A més del carnaval, també se celebra el dia de la Independència Nacional, eldia en què els dominicans van ser lliures gràcies als pares de la pàtria: Juan Pablo Duarte, Francisco de Rosario Sánchez i Matías Ramón Mellas.

 

http://www.laromanabayahibenews.com/wp-content/uploads/2012/01/la-vega-carnaval-Diablos-Cojuelos03.jpg

 

http://images2.listindiario.com/image/article/338/680x460/0/D01028A7-084B-482E-A139-7B27D09DF1EE.jpeghttp://acento.com.do/wp-content/uploads/I0000ucRAf17nylg.jpg

El “Diable Cojuelo” és un personatge llegendari de la tradició castellana. És un diable al qual se li representa com l’esperit més entremaliat de l’infern, portant de cap als seus propis congèneres demoníacs, els quals, per desfer-se’n, el van lliurar en tracte a un astròleg, tenint tancat en un atuell de vidre. Tot i això, no es considera un personatge maligne.

 

http://www.aventurasinfantiles.com/imagenes/carnaval2014/desfilenacionaldecarnaval.jpg

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*