SORTIDA A L’ESCAC!!! (alumnes 3r d’ESO)

El dia 7 d’Abril, els alumnes de 3r d’ESO vam anar a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) per tal de conèixer una mica com funciona el món del cinema. En concret, aquesta excursió la vam fer per aprendre una mica com crear un bon vídeo per el Treball de Síntesi.

Quan vam arribar, ens vam quedar una estona al pati per esmorzar i vam esperar fins l’hora que ens tocava entrar. Quan vam entrar, vam pujar a la planta superior per veure un tros de pel·lícula i analitzar-la una mica, la pel·lícula era la primera de la saga ”EL TIBURÓN”. Anàvem aturant  el fim cada 5 minuts per analitzar què havia passat i per reconèixer els errors  que té la pel·lícula,  donat que  és molt vella i en té molts.

Tràiler del fim “Tiburón 1”

YouTube Preview Image

Després vam baixar a un estudi de gravació. Allà ens van explicar una mica com es grava, un problema que van tenir una vegada que van anar a enregistrar al bosc, ens va ensenyar una càmera de fotos que és molt bona i també ens van dir que en aquella sala és on graven els alumnes per ser després avaluats. Posteriorment vam anar a una sala on tenen diferents decorats de cartró i goma eva molt ben fets, casetes de fusta i altres que fan servir pel fons, i ens van dir que això es el que utilitzaven en les pel·lícules quan el director no té prou pressupost per buscar altres localitzacions. Quan ja vam acabar tot això, vam sortir fora de les instal·lacions i vam tornar cap a l’institut.

plato4_premsa

 

Fet per: Manuel Jimenez

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*