TREBALL DE SÍNTESI (Alumnes 3r d’ESO)

Els dies 22 i 23 de Maig, els alumnes de 3r d’ESO ens anirem en autocar de colònies al Camp d’Aprenentatge del Vendrell. Fins aquest dia, a Tutoria i de vegades a anglès, practicàrem la cançó perquè ens l’haurem d’aprendre. Vam fer votacions per decidir quina cançó gravaríem al Camp d’Aprenentatge. Finalment, la cançó que va guanyar va ser la de “Happy” de Pharrell Williams.

YouTube Preview Image

Sortirem de l’institut el 22 de maig al matí i tornarem el 23 a la tarda. El primer dia haurem de portar esmorzar i dinar. Els professors van parlar de la possibilitat de  banyar-nos i passar el dia a la platja si tenim temps de lleure, donat que el Camp d’Aprenentatge es troba al costat de la platja.

La darrera setmana d’institut farem el treball de síntesi, què consisteix en fer un vídeo per grups (segurament de 4 o 5 membres) en el que presentarem algun lloc important de Terrassa. Uns dies treballarem a classe i uns altres sortirem per apropar-nos als llocs importants de Terrassa, on podrem fer el vídeo.

Aquí teniu l’enllaç fins a la pàgina del Camp d’Aprenentatge.photo

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*