SORTIDA AL CASAL DE CAN BOADA!! (Alumnes 4t C i Revista)

Dimecres 22 de març vam anar l’equip de revista i la classe de 4t C al casal d’avis de Can Boada per fer-nos fotos amb els avis i així poder participar al concurs de fotografia InstaGran que ha organitzat l’ajuntament. El guanyador d’aquest concurs es porta una càmera digital per ell/a i una per la seva classe. Nosaltres, per no haver d’anar pel carrer demanant a avis fotos ( i incomodar-los) doncs vam trucar al casal d’avis de Can Boada per veure si ens deixaven visitar-los i fer fotos divertides amb ells, i van dir que sí.

Quan vam arribar ens van donar la benvinguda amb un mini concert en el que cantaven, un tocava la guitarra i un altre tocava l’acordió. Després d’això, ens van ensenyar una mica les instal·lacions, i el primer lloc on vam parar era el gimnàs on les àvies i algun avi estaven fent ioga. Després de veure el gimnàs ja ens van deixar anar lliurement per les instal·lacions per anar fent fotos. Per acabar un avi ens va ensenyar a ballar ”merengue”. Després ens vam acomiadar dels avis i vam tornar a l’institut.

received_1856855621240859

WP_20170322_11_59_02_Pro (2)

20170322_114646 (1)

Fet per Manu

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*