Els alumnes de 4t d’ESO visiten el Programa “BOOM”

El passat 16 de març els alumnes de 4t d’ESO van assistir com a públic a la gravació del concurs de televisió BOOM!.

Què és “BOOM”?

BOOM! és un programa -presentat per Juanra Bonet- que s’emet a Antena3 de dilluns a dijous a les 20:00. La mecànica és molt senzilla:  participen dos equips de quatre concursants cadascun (que juguen sota un sobrenom: en aquest cas els “Canteiros” vs. “Santanillas”), on proposen quatre preguntes configurades com a bombes  que han de desactivar en un minut de temps. En el cas de tallar el cable de la pregunta correcta, explota i un concursant queda eliminat. És l’equip contrari qui decideix el nom de l’eliminat.

L’objectiu fonamental de la sortida, organitzada com cada any des del Departament d’Orientació per la Conxi Martí, era conèixer el món professional que envolta la gravació d’un programa de televisió i que els alumnes no només gaudissin del concurs, sinó també que coneguessin de primera mà quines són les funcions  dels diferents professionals que hi treballen: del presentador, de l’l’animador (Mateo) , de la regidora, dels tècnics de so i d’imatge, de les maquilladores i perruqueres, així com del personal de neteja .

Durant tot el matí els alumnes van viure de prop com és l’enregistrament  d’ un programa de televisió. Va ser una  experiència molt divertida i enriquidora, amb alguns imprevistos tècnics !

Us mostrem la foto que el presentador, Juanma Bonet, ens va dedicar 🙂

Els programes enregistrats s’emetran els propers dies 29 i 30 de març. Properament afegirem enllaç!!

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*