XARXA EDUCATIVA CAN BOADA (PROGRAMA “EL VALLÈS EDUCA”)

Alguns alumnes i professors del Nicolau Copèrnic apareixen al programa de TV el “El Vallès Educa” de Canal Terrassa. L’objectiu del reportatge va ser donar a conèixer les diferents experiències conjuntes que es produeixen entre els 3 centres educatius del barri de Can Boada: l’Escola Bressol l’Espígol, l’Escola Marià Galí i l’Institut Nicolau Copèrnic. Entre aquestes, hi destaquen el projecte d’Aula Oberta- Escola Bressol, l’acollida dels alumnes del Nicolau Copèrnic als de 6è de Primària del Marià Galí, les jornades entre Primària i Secundària, la Rua de Carnestoltes  o els premis de la Diada de Sant Jordi.

A continuació, podeu visualitzar el reportatge. Desitgem us agradi!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*