XERRADA SOBRE LA SEXUALITAT

Fa una semana van venir al centre dues persones del Cap Sanitari Sant Llàtzer de Terrassa a fer una xerrada sobre la sexualitat en els adolescents.

Que es la sexualitat?

La sexualitat humana comprèn un gran nombre de comportaments i processos amb aspectes psicològics, socials, culturals, polítics, espirituals i religiosos. L’estudi de la sexualitat humana inclou el conjunt de comportaments i fenòmens que tenen a veure amb el sexe, com són les relacions sexuals, l’enamorament, la satisfacció sexual, la reproducció i la repressió sexual. La sexualitat és present en totes les etapes de la vida, des de la fetal fins a la vellesa.

El preservatiu

Funciona com una barrera que impedeix el pas d'espermatozoides, bacteris i del virus del VIH / SIDA. Per tant és un mètode que serveix per prevenir l'embaràs, les infeccions de transmissió sexual i el VIH / SIDA.

  Resultado de imagen de preservativos Resultado de imagen de fotos sexualidad

FET PER: LURDES I CRISTINA

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*