HISTÒRIA DE LES VIDEOCONSOLES

Les videoconsoles han estat classificades en diferents generacions. En tota la història de les videoconsoles hi ha hagut 7 generacions comptant l’actual. Una generació de videoconsoles es determina per l’any de la sortida de la videoconsola i el tipus de tecnologia que s’ha fet servir. La primera videoconsola és la OXO que es va fer l’any 1952 per a jugar al tres en ratlla virtualment. El desenvolupador de la videoconsola va ser A.S. Douglas però el creador va ser un universitari de Cambridge.

A continuació us deixaré un vídeo que mostra totes les videoconsola de la història.

https://www.youtube.com/watch?v=J5StTASqLI0

 

 

Notícia feta per Pol Vancells Cerón

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

 

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*