El Govern condemna l’homicidi d’una dona a Terrassa.

El passar 21 de gener, a Terrassa, una dona va morir, pressumptament a mans de la seva parella. El Govern de la Generalitat de Catalunya va condemnar enèrgicament l’homicidi , després que els Mossos confirmessin que es tractava d’un cas de violència masclista. També a Mataró va haver una doble agressió a dues dones, presumptament a mans de l’ex parella d’una d’elles, i va expressar el seu sentit condol a la família de la víctima.

“la violència masclista és una xacra estructural de la nostra societat que en moltes de les seves expressions encara està naturalitzada i costa d’identificar”. CADA DIA MOREN DONES A MANS D’UN HOME…

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*