CELEBREM CARNESTOLTES!

El passat divendres 24 de febrer vam celebrar Carnestoltes al Nicolau Copèrnic. Malauradament, a conseqüència del mal temps vam haver de suspendre la rua conjunta amb l’Escola Marià Galí i l’Escola Bressol l’Espígol. Tot i això, les activitats al centre es van poder realitzar, tal i com estaven planificades.

PROGRAMACIÓ:

A les 9:00 hores els alumnes van poder escollir entre diferents tallers: Maquillatge, percussió, creació d’instruments musicals i photocall amb croma. Aquesta darrera activitat va ser la que més èxit va tenir. Molts van ser els alumnes i professors que no van deixar l’oportunitat de retratar-se per després triar el fons que més s’adequava amb la seva disfressa.

A continuació, alumnes i professors vam participar en un manniequin challenge col.lectiu (properament el penjarem a la revista) i finalment ens vam adreçar al gimnàs, on va tenir lloc el concurs de disfresses i de Got Talent.

Previament, durant tota la setmana hi ha hagut una alta participació en els motius per venir “diferent” a l’institut cada dia; d’acord amb “les normes” elaborades pels alumnes de 4t d’ESO.

  •   DILLUNS: Intercanviar-se la roba amb la d’ algun altre company del centre.
  •   DIMARS: Pentinat estrafolari.
  •   DIMECRES: Anar amb  pijama.
  •   DIJOUS: Portar la cara pintada.

A continuació us deixem algunes de les imatges de la jornada i els vídeos dels alumnes al photocall de chroma.

Esperem que us agradin 🙂

Vídeo disfresses croma alumnes i alguns professors

YouTube Preview Image

Vídeo concurs de disfresses croma alumnes i alguns professors

YouTube Preview Image

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*