Dissecció d’un pulmó a Bio!

El dia 20 de febrer de 2017 els alumnes del grup 4 (biologia) de 3r d’ESO van diseccionar uns pulmons de be amb la tràquea i el cor. Per començar,necessitàvem una bata i guants per no embrutar-nos, i els materials necessaris per poder fer la disecció: com un bisturí i tisores. Primer vam tallar el cor perquè no destorbés, després vam obrir la tràquea amb el bisturí. També vam fer un tall al greix que envolta el pulmó, fent que els forats dels bronquis quedessin visibles. I per últim, vam introduir una ampolla amb una canyeta dins del forat d’un bronqui i la vam comprimir fent que el pulmó s’omplís d’aire.

Vam veure com s’inflaven els pulmons!

Pomun

purmon

Pulmon

PULMOON

ua pulmon

 

Fet per Ivan i Miguel

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*