Excursió a Besalú (alumnes de 2n d’ESO) !!

El passat 21 de Febrer els nois i noies de 2n d’ESO van anar d’excursió a Besalú, a la Garrotxa (Girona). El viatge en autocar va tenir una durada d’una hora aproximadament . Quan van arribar van fer un joc de pistes. Més tard van fer un altre joc a través del qual havien de buscar coses amagades pel poble mentre contestaven les preguntes d’un dossier que els hi van donar. Al voltant de la una del migdia van acabar de fer aquesta activitat i llavors van anar a un berenador, al costat del qual hi havia un riu amb animals, allà va poder d’una estona d’esbargo per dinar i jugar fins a l’hora de tornar cap a Terrassa, sobre les 16:00 de la tarda

IMG_8683

 

IMG_8676

 

Fet per: Adri Venteo i Manuel Jimenez.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*