SUÏCIDI DE BALENES A NOVA ZELANDA!!!

Divendres 10 de Febrer es va produir una catàstrofe a en Nova Zelanda. El que va passar va ser que 300 balenes pilot es van suïcidar. Tot apunta a que va ser un suicidi, encara que alguns experts afirmen que les balenes van anar cap a la vora de la costa per culpa del far o qualsevol altre cosa que les hagi desorientat, i han arribat a terra, on han mort. Ha estat un dels pitjors accidents de les darreres dècades. Entre el 2012, 2014 i ara al 2017 a Nova Zelanda han mort 680 balenes . 500 voluntaris, biòlegs i veterinaris van intentar reanimar les balenes amb mànegues, cubs i bosses d’aigua, i només 50 de més de 100 van poder tornar a l’aigua. L’esforç per rescatar-les es va reanudar  Dissabte 11 de Febrer.

L’any passat també hi va haver un accident on van morir 24 balenes pilot a Mèxic per que les balenes estaven desorientades  🙁

Imatge de voluntaris intentant salvar balena

Volunteers attend to some of the hundreds of stranded pilot whales still alive after one of the country s largest recorded mass whale strandings in Golden Bay at the top of New Zealand s South Island February 10 2017 REUTERS Anthony Phelps

Fet per Manuel Jiménez

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*