Diem adéu a un gran artista:Ernest torna a visitar-nos aviat!!!

“Ernest Puig, ens has dedicat 16 anys de la teva vida compartint amb nosaltres el teu talent i saviesa. De part de tot l’alumnat de revista (i de l’institut en general!) t’agraïm tots els somriures que ens has tret i tots els moments de suport que ens has oferit. Al Nicolau no perdem un professor, sinó una gran persona. No és fàcil dir-te adéu perquè has deixat una gran petjada de records i moments inoblidables en els nostres cors. Ja és l’hora de la teva llibertat, gaudeix de l’últim moment amb nosaltres i ens tinguis present en el teu dia a dia fora de les portes del Nicolau Copèrnic. Probablement has plorat com una magdalena, però recorda que hem estat allà assecant les teves llàgrimes. Al cap i a la fi, en aquest institut no només ens preparen per al dia de demà sinó que  ens formen com a persones ,i tu has participat en la nostra formació”.

Moltíssima sort en el teu nou camí!

IMG_5393
IMG_5403 (1)

Comparteix!

2 Comments

  1. Gràcies per tot. Moltes, moltes gràcies. M’enrecordo de vosaltres. Espero que el Crnestoltes hagi anat prou bé, tot i la pluja. Aviat ens veiem.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*