ACCIONS EN FAVOR DELS REFUGIATS!! #VOLEMACOLLIR

Són moltes les persones a Catalunya  que volen acollir refugiats, el problema és que les competències en aquesta matèria li pertanyen a l’estat Espanyol. Per aquest motiu, més de 900 entitats pretenen forçar l’estat a acceptar un major nombre de persones que puguin demanar asil a casa nostra.  En aquest sentit, a Barcelona es va fer un concert Dissabte 11 de Febrer al Palau Sant Jordi (en el que van cantar Joan Manuel Serrat i Jaume Sisa), sota el lema ”Volem acollir” dirigit per la Fura dels Baus i  inclòs a la campanya ”Casa nostra, casa vostra”. Aquesta campanya té com a objectiu recollir signatures per demanar a les institucions catalanes que acullin a les persones refugiades i migrants.

Terrassa, també s’ha bolcat amb els refugiats, donat que el Parc de Bombers i l’ONG ”Amics” han recollit més de 10.000 kilograms de roba en només quatre dies que seran destinada a Grècia i Macedònia. També hi ha un altra ONG que és diu ”Rebost Solidari” què és dedica a recollir roba i menjar. Per la seva banda, l’ Organització ”Obrim Fronteres” va participar en el concert solidari de dissabte, també han fet un mercat per recollir diners i signatures per aconseguir que el Govern aculli refugiats. A part de tot això, també han convocat una manifestació ”Casa nostra, casa vostra”, a favor dels refugiats, la quedada serà en Barcelona a la plaça Urquinaona el dia 18 de febrer.

Si voleu col·laborar, podeu omplir un formulari a la següent pàgina. Han organitzat varis autobusos perquè gent llunyana a Barcelona hi pugui anar, podeu demanar que us vagin a buscar enviant un missatge al següent correu: barcelona@casanostracasavostra.cat. També podeu difundir això usant el #volemacollir!, TENYIREM ELS CARRERS DE BLAU. Aquí teniu el vídeo de la manifestació.

volemacollirmanifestación

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*