Estructures mega resistents: alumnes de Tecnologia 1r d’ESO!

Els alumnes de 1r d’ESO han fet amb l’Elena Abellaner, la professora de la matèria de Tecnologia, un treball increïble, unes estructures de forma triangular fetes amb paper que poden aguantar el pes d’una persona!

Quin ha estat el procés?

Primer han retallat tires de paper, després amb les tires han fet uns canuts, enganxant-los amb petits fils de silicona. Una vegada secs, els han retallat una mica per si eren massa llargs. Més tard els han ajuntat formant una estructura triangular 3d. Un cop han obtingut suficients triangles 3d, han agafat un cartró per fer una base i han començat a posar-los. Una vegada els han enganxat, han posat una segona base a sobre els triangles, que ha fet de sòl.

També caldria dir que els triangles, si són més grans i si estan fets d’un material millor seran més resistents. Als alumnes els hi ha encantat l’experiència! I ja tenen un nou projecte: AIXECAR UN PONT LLEVADÍS!!

A continuació us deixem algunes de les imatges del procés d’elaboració de les estructures:

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Fet per Miguel Delgado i Ivan Mesa

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*