Dia de vent i més vent!!

Diumenge 5 febrer  hi va haver un ventada molt forta a tot Catalunya. Els Ajuntaments de Barcelona, Terrassa i Sant Quirze del Vallès van haver d’activar el Pla Bàsic d’Emergències Municipal en alerta per vent. Així mateix, la Generalitat va informar que el telèfon d’emergències 112 de Catalunya va rebre, fins a les 15.00 hores, 223 trucades per 164 incidències a causa dels forts vents.La majoria d’aquestes incidències es van produir per la caiguda d’arbres i branques que van obstaculitzar la calçada. Els Bombers de la Generalitathan van haver d’atendre 105 situacions, encara que en cap cas ningú va resultar ferit.El Servei Meteorològic de Catalunya  va informar de les ratxes màximes per vent, com els 103 km/h a Alguaire, 95 km/h a Vila-Rodona i 91 km/h al pantà de Siurana.Per comarques, les localitzacions més afectades van ser: Baix Camp amb 31 trucades, Barcelonès 29 trucades, Segrià 28, Baix Llobregat 20 i Tarragonès 20.Per municipis, el telèfon 112 va rebre: 25 trucades des de Barcelona, 23 des de Lleida, 18 des de Reus, 15 des de Toses, 10 des de Sant Boi de Llobregat i 10 des de Tarragona.  A causa del vent es van produir tambe diverses incidències en el subministrament elèctric: a Mont-roig del Camp, 2.623 abonats es van quedar sense llum, 561 abonats a Reus, 869 a les Borges del Camp, 744 a Botarell, 1.298 a Alforja, 806 a Vinyols i els Arcs, 730 a Riudecols, 3.145 abonats a Lleida, 861 a Vila-rodona, 801 a Montbrió del Camp i 460 a Aiguamúrcia, segons va informar la Generalitat en un comunicat.La companyia va treballar per resoldre les incidències i va informar igualment d’altres incidències menors en el subministrament elèctric a diferents poblacions pel vent.

Afortunadament, aquest temporal ja ha passat!! 🙂

revista1

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*