LES MÚSIQUES DE LA MEVA FAMÍLIA (alumnes 1r d’ESO)

MÚSICA

Amb els alumnes de primer d’ESO hem fet una petita recerca de les cançons preferides de la nostra família. Hem descobert noves músiques, d’ara i d’abans, altres estils, i ens hem endut més d’una sorpresa preguntant als nostres familiars.

Després hem compartit algunes d’aquestes músiques amb els companys d’aula coneixent-nos entre tots una miqueta més, i al final, aquells que ho han volgut hem fet un resum en aquest Padlet perquè els pogueu veure la resta de companys!
 Feu doble click per veure padlet elaborat pels alumnes:

 

Hecho con Padlet
Us animem a què pregunteu per les músiques preferides de la vostra família, de ben segur que podeu fer alguna descoberta!
Per Joan Escoda
Comparteix!

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*