Un estudi descobreix com determina la nostra personalitat a través de la manera que escrivim al Whatsapp

estudi sobre whatsapp

Un estudi elaborat pel Departament de Psicologia de la Universitat de Binghamton (NY, Estats Units)”Texting insincerely: The role of the period in text messaging“,ha conclòs que la manera  que tenim d’escriure al whatsapp marca molt la nostra personalitat,

A la investigació,dirigida per Celia Klin i publicada a la revista especialitzada ‘Science Direct’, van participar un grup de 126 estudiants nordamericans que escriviren tant missatges a mà com de forma digital.

Les observacions realitzades en aquesta investigació confirmen que les persones que utilitzen punts en els seus Textos, accents i punt final al final de les seves oracions… Són menys sinceres! A diferència de les persones que finalitzen les frases amb un signe d’exclamació, percebudes amb un major grau de franquesa.

Per exemple, a una conversa via Whatsapp,davant d’una simple pregunta no es percep de la mateixa manera que el receptor respongui “Sí.” o “Sí!!!”

Així doncs, segons aquesta investigació, podríem pensar que quan algú ens escriu a les xarxes socials fent servir els accents, signes de puntuació i punt final a les seves frases, pot ser que ens estigui dient una mentida!

 

Resultado de imagen de whatsapp

Deixan’s el teu comentari si grácies a aixo has detectat alguna mentida !!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*