EL NICOLAU PARTICIPA A LA COPA CANGUR!!

Dijous 26 de Gener a les 9 del matí, alguns alumnes de Primer, Segon i Tercer d’ESO (18 alumnes en total) vam anar a disputar la primera fase de la IV Copa Cangur, i amb tanta gent … ens vam haver d’organitzar en 3 equips.

Què és la Copa Cangur?

La Copa Cangur és una competició de mates, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i que es basa en la resolució ó de problemes per a equips de centre. L’Equip que soluciona els problemes més ràpid, obté més punts.

Els alumnes del Nicolau Copèrnic vam anar , juntament a altres 8 centres, a la seu de la Garriga (Província de Barcelona), a l’institut Manuel Blancafort. Quan vam arribar allà, el primer que vam fer va ser anar a la cantina de l’institut a esmorzar. Cadascú portava el seu esmorzar però si volies comprar-te quelcom, podies fer-ho.

Més tard, els profes ens van deixar temps de lleure per fer un volt pel poble, fins a les 13:45. El punt de trobada va ser  al balneari . Des d’allà ens vam dirigir  a l’institut per dinar. I en acabar, el Frederic i l’ Elena ens van repartir problemes per fer mentre que alguns nois optaren per jugar a futbol al pati de l’institut. A  les 15:40 vam anar a la biblioteca a deixar les nostres motxilles,  donat que només podiem portar un boli o llapis. A les 16:00 va començar la competició; van intentar concentrar-nos molt, donat que tan sols disposaven  d’1 hora per resoldre 12 problemes, i havien de fer el màxim possible.

Acabat el concurs, tocava fer balanç … un  dels equips del Copèrnic va quedar Quart, un altre sisè i l’últim equip va quedar setè. Tots estàvem molt satisfets per la feina ben feta!

Els participans Copa Cangur de l’Institut Nicolau Copèrnic van ser:

IMG-20170130-WA0000

IMG-20170130-WA0002

Per Manu i Miguel

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*