ACTIVITAT DE COHESIÓ DE GRUP!! (alumnes de 3r d’ESO)

Fa dues setmanes va venir a l’institut una noia del Punt Jove (Casa Baumannper fer-nos una dinàmica a tots els alumnes de 3r d’ESO sobre la cohesió de grup.  Va fer una activitat diferent amb cada classe perquè no ens expliquessin entre nosaltres el que havíem fet i fos una sorpresa.

A la classe de 3rB van fer dos exercicis amb globus i un de comunicació visual. L’exercici de comunicació visual va consistir a posar-nos en rotllana i quan es creuaven les mirades entre dues persones s’havien d’intercanviar els llocs.

Pel que fa a l’activitat amb els globus, van posar-nos de 3 en 3 agafats amb els globus a la esquena. L’objectiu era fer que els globus dels altres caiguessin. Després van fer un exercici en el que havíem de pintar una cara al nostre globus i dir el seu nom i a quin campament hi aniriria. Després la noia va deixar tots els globus al terra i va repartir els globus a tot vent, i amb el globus que ens tocaven havíem de fer-nos una foto amb un fons sobre el seu campament.

També vam fer un exercici en rotllana i un company es situava al mig. Aquesta persona havia de dir per exemple: “tots els que duguin la samarreta verda que s’aixequin”, i l’últim que agafava la cadira es queda va al mig i seguia la dinàmica.

A la classe de 3rA van fer dues activitats. La primera consistia a agafar una bola de fil i passar-la a un company i dir una cosa bona d’ell i després per refer un altra vegada la bola de fil havíen de passar-li a qui li havies donat i dir una paraula negativa sobre aquesta persona.

Al segon exercici van fer una rotllana molt similar a la realitzada al grup de 3r B.

Us deixem algunes imatges de la dinàmica:

IMG_5059

IMG_5057

actvitats 3r

Fet per: Manu i Carlos

Comparteix!