CONSTRUÏM UN KAHOOT!!!

Entre la setmana passada i aquesta hem preparat un kahoot de 15 preguntes sobre esports.

Què és un Kahoot?

Un kahoot és una plataforma on podem cercar preguntes sobre qualsevol temàtica;  Un sistema de resposta basada en el joc, amb el qual s'obté feedback en temps real i guanya qui (individualment o per equips) més preguntes encerta. Qualsevol persona pot crear un kahoot i compartir-lo posteriorment. 

En el nostre cas,hem preparat un Kahoot per posar a prova els vostres coneixements generals sobre el món de l’esport. Els esports que surten al nostre kahoot són: Fútbol, bàsquet, tennis, hockei herba, voleibol, atletisme, boxa, futbol americà i handbol, tot i que el major nombre de  preguntes fan referència al futbol.

A continuació us deixem un enllaç amb el nostre kahoot i un vídeo tutorial de que és i com és fa un kahoot. Us animem a provar-lo, i així demostrar els vostres coneixement sobre esports.

Us deixem l’enllaç del nostre Kahoot. Feu doble click per tal de poder accedir.

Fet per Manuel i Carlos

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*