VIDEOTUTORIAL PER ACCEDIR A LA REVISTA

Els alumnes de L’optativa de revista hem creat un vídeo tutorial per intentar descriure visual i auditivament com accedir a la nostra pàgina web. El vídeo l’hem elaborat amb el propòsit de fomentar i incrementar la lectura de tot allò que publiquem a la revista niconews, i també oferir la possibilitat que qualsevol alumne del centre pugui col.laborar amb nosaltres al Niconews. Hem fet servir un nou tipus de programa especial anomenat ACTION per grabar únicament la pantalla de l’ordinador.  A continuació hem utilitzat el vídeoPad per intoduïr  les nostres veus i música de fons.

Vet aquí els resultats:

 

Fet per: Julia Queralt, Daniela Velandia, Celeste Barrionuevo i Meritxell Blánquez.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*