Sortida alumnes de religió a Barcelona

 

Dimarts 13 de desembre, els alumnes de religió de tot l’institut van realitzar una sortida a Barcelona per visitar diferents esglésies i sinagogues. En concret els hi van fer una explicació més detallada de  la sinagoga més important de Barcelona, al carrer de Sant Domènec del Call.

A una de les esglésies que van visitar en el seu recorregut van veure   oques i  gallines que vivien allà, va ser força divertit. També van poder contemplar una església gòtica. Finalment i per completar la sortida, els alumnes van gaudir d’un  temps d’esbarjo al Centre Comercial Maremàgnum.

Tots plegats van passar una molt bona estona.  Els alumnes de religió us animen a que el curs vinent us apunteu a religió. Des d’aquesta matèria es plantegen sortides molt interessants i no només es parla de temes religiosos, sinó també aprenen a respetar-se els uns als altres .

Us deixem unes imatges sobre la sortida.  Desitgem que us agradi!

Resultado de imagen de sinagoga de barcelona

 

img_20161213_093542

img_20161213_093527

img_20161213_093818

Vídeo elaborat per la professora de religió Taryn Pagès:

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*