Podem aprendre a través del cos? (alumnes Batxillerat)

HISTÒRIA ART
Els alumnes de segon de Batxillerat, a l’assignatura d’història de l’art han realitzat una activitat en la qual han arribat a la conclusió de què les vies visuals i auditives no són les úniques per aprendre.
Segons el mètode VAK (Visual, Auditory & Kinaesthetic), es pot aprendre de diverses maneres i personals, ja que aprenem a través dels sentits. Hi ha persones que aprenen millor d’una manera i d’altres, d’una altra.
Com podeu veure a les imatges hem representat algunes escultures clàssiques intentant imitar amb la màxima fidelitat els seus moviments, per tal de comprendre’ls.

Text: Maria Montaluisa, Katherine Simbaña, Marta Teruel, Víctor Hernández, Valentin Ortego

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*