Les bromes dels youtubers haurien de ser sempre lícites?

 

MrGranBomba és un youtuber que té per costum enfadar la gent amb les seves bromes (no sempre de bon gust), després els hi explica que és una broma i els altres riuen. El problema és que aquestes bromes no sempre surten bé. Ell sempre diu que ho arrisca tot al carrer, que no és queda a casa com altres youtubers.

Darrerament el seu nom s’ha fet més popular. El motiu: una de les seves bromes no va funcionar com ell esperava i va sortir malparat. El youtuber anava pel carrer gravant noves bromes per al seu nou vídeo,  aquesta vegada era a un repartidor. En resum: És va apropar al repartidor per preguntar-li ón es trobava un carrer, aquest li ho va explicar i el youtuber li va contestar dient-li ”Cara Anchoa”, aquell home és va enfadar i li va dir que si no estigués treballant li plantaria una bofetada. MrGranBomba va excusar-se pel seu comentari i  li va confessar que hi havia una camera oculta, això va fer que el repartidor encara s’empipès  més i  va acabar per clavar-li una plantofada. Al final el youtuber va decidir posar-li una demanda perquè va considerar que motejar algú no mereixia cap agressió. I certament, el comportament de l’altra persona no va ser el més correcte. Mai no està justificada la violència física ni verbal, però aquesta notícia va obrir un debat sobre la manera d’actuar d’alguns youtubers, que sota el paraigua de la llibertat d’expressió es mofen i ridiculitzen d’altres persones, sortint indemnes i amb uns quants milers més de nous followers que incrementaran el nombre de visites al seu canal; Es converteixen en icones de l’audiovisual sense haver aparegut mai en un programa de màxima audiència a la televisió.

Aquests nous ídols són un gran reclam per a qualsevol marca que vulgui arribar als  joves, renovar la seva imatge o ampliar el seu marge de vendes.  Però, tal vegada hauríem de plantejar-nos establir uns límits que garantissin el respecte vers les altres persones.

 

Fet per Naoufal i Manuel Jimenez

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*