El Clàssic!!

Fa dues setmanes, Dissabte 3 de Desembre, es va disputar el millor partit de la Lliga Santander d’aquest any, el clàssic. Barça i Real Madrid es van enfrontar al Camp Nou, a les 4:15,. La primera part la va dominar el Madrid tot i que les millors ocasions van ser pel Barça. La segona part clarament va ser dominada pel Barça, que es va avançar amb un gol de Luis Suarez al minut 52. Després, el Barça va tenir ocasions molt bones però no les va aprofitar. I quan menys ens ho esperàvem, al minut 90, l’arbitre va xiular una falta a Arda Turan sobre Luka Modric, que va centrar Kroos, i va marcar Ramos per fer l’empat que va fer que el Madrid fos líder amb una avantatge a 6 punts del Barça.

barca-vs-madrid

Encara queda molta lliga … haurem d’esperar a la segona volta per viure de nou l’enfrontament entre tots dos equips!

I vosaltres que n’opineu? Podeu escriure els vostres comentaris!!

Manuel Jimenez

Naoufal Rais

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*