LA MODA MÉS PIN UP

L’expressió anglesa pin-up fa referència a una fotografia o il.lustració  d’una persona en actitud suggerent o simplement sonrient, mirant a la càmara fotogràfica i que acostuma a publicar-se a les portades de les revistes o calendaris. A les models se’ls anomena pin up. Neix als anys 20 però es popularitza a la dècada dels 40 i 50. No només va ser una moda, les dones de l’època van trencar molts esquemes socials.

 

La moda pin up

La moda pin up  és un estil de roba de noia suggerent i provocador que a l’actualitat s’ha extès entre moltes joves. Es caracteritza per escots en forma de cor i espatlles descobertes, faldilles estretes o pantalons entubats i sabates de taló. L’estil pin up també va popularitzar una particular forma per maquillar-se: intens delineat líquid negre, ombres color vainilla o xampany i màscara per allargar i donar volum a les pestanyes. El vermell és el color de pintallavis més utilitzzat per les noies pin up.

Entre les noies Pin up més conegudes hi destaquen Betty Boop, Marilyn Monroe, Amy Winehouse, Christina Aguilera o Ketty Perry.

Consells per ser una verdadera pin up:

  • Inspira’t en la dècada dels 40 i 50.
  • Compra a les botigues vintage i de segona mà. 
  • Compra’t un sostenidors de con.
  • Pots portar una faixa o un corsé.
  • Perfecciona els teus llavis.
  • No oblidis les ungles…

 

Fotos models pin up:

Resultado de imagen de fotos pin up tumblr            Resultado de imagen de fotos pin up tumblr

 

Resultado de imagen de fotos pin up tumblr monroe

 

Fet per: Lurdes Solano i Cristina Ortega

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*