“Pride”: Sortida cinema en anglès (alumnes 4t d’ESO)

film

Aquest divendres 25 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Nicolau Copèrnic van anar al Cinema Catalunya per veure la pel.lícula Pride en versió original (anglès). L’activitat va ser organitzada pel departament de llengües estrangeres.

Tràiler film Pride

Pride (Orgull)

Pride és una comèdia anglesa de 2014 basada en fets reals i dirigida per Matthew Warchus. De temàtica històrica i LGBT.  La pel·lícula es centra en un grup d’activistes homosexuals que el 1984 decideixen posar-se a recol·lectar diners per tal de donar suport als miners en vaga.

Sinopsi de la pel.lícula

Estiu de 1984. Margaret Thatcher governa al Regne Unit i el Sindicat Nacional de Miners ha convocat una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels miners. Però hi ha un petit problema: el sindicat no n’accepta els diners. No obstant això, els activistes no es desanimen; decideixen saltar-se el sindicat i anar directament als miners, de manera que escullen un poblet de Gal·les al qual van en un microbús. Així comença l’extraordinària història de com dues comunitats totalment diferents s’uneixen per una causa comuna.

Imatges abans d’entrar al cinema …

sortida cinema anglès

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*