MAQUETA DE CÈL.LULES ANIMALS I VEGETALS (alumnes 3r d’ESO)

Durant aquest trimestre, a la matèria de biologia hem fet una maqueta de les cèl·lules  eucariotes. El projecte l’ha dut a terme la professora Encarna López.

L’objectiu del projecte era aprendre bé les parts de la cèl·lula d’una forma mes entretinguda. Vam treballar en  grups de màxim tres integrants, els materials per fer la maqueta els vam triar a criteri propi (pintura,pilotes de poliexpan,goma eva, plastilina,pegament) .  De la mateixa manera, cada grup podia decidir quin tipus de cèl.lula volia crear (Animal o vegetal).

Gràcies a aquest projecte hem après les parts de la cèl·lula tant animal com vegetal d’una manera diferent, més dinàmica i divertida, també ens ha servit per aprendre a treballar millor en grup i saber distribuir bé la feina.

Vídeo maquetes “cèl.lules animals i vegetals” Encarna López

Fet per: Ainoa Fernandez, Meritxell Blanquez i Daniela Velandia

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*