Donald Trump, el nou polèmic president nordamericà

¿QUI ÉS EN REALITAT DONALD TRUMP?

Aquests dies hem sentit molt a parlar del nou president dels Estats Units, però què em sabem del cert de la seva persona? Donald Trump és un polític, presentador de televisió, empresari, escriptor i milionari estatunidenc, president electe dels Estats Units que prendrà possessió del càrrec el 20 de gener de 2017. Va derrotar Hillary Clinton a les eleccions del 2016.

DONALD TRUMP I LA SEVA FAMILIA

Trump és conegut com el The Donald, un sobrenom que va popularitzar la seva exdona Ivana Trump, nascuda a la República Txeca.

La mare de Trump, Mary Anne, va néixer l’any 1912 a l’illa de Lewis, a la costa d’Escòcia. Trump va néixer a Queens, Nova York, i té quatre germans: Fred Jr.  Robert S. Trump, Maryanne i Elizabeth. La seva germana gran, Mary Anne Trump Barry, és jutgessa federal d’una cort d’apel·lacions.

L’any 2005 Trump es va casar amb Melania Knauss-Trump,una exmodel eslovena que el 20 de gener de 2017 es proclamarà Primera Dama dels Estats Units.

Resultat d'imatges de fotos família trump

“TRUMP ÉS MOLT RACISTA”

Trump va qualificar als immigrants mexicans il·legals com a “corruptes, delinqüents i violadors”, en un discurs que va realitzar per a presentar la seva candidatura com a futur president dels Estats Units, indicant a més el seu desig de construir un mur entre les fronteres dels Estats Units i Mèxic, mur que hauria de ser pagat íntegrament per Mèxic.

La proposta d’immigració de Donald Trump s’ha convertit en un dels seus emblemes: l’aixecament d’un mur fronterer amb Mèxic per frenar el nombre d’immigrants que arriben d’aquest país és la mesura més polèmica del candidat republicà. Però a més vol reduir el nombre de visats que lliura EUA i deportar 11 milions d’indocumentats i no concedir la nacionalitat als seus fills. Vol negar l’entrada als EUA de tots els musulmans.

Donald Trump Talks ‘Building A Wall’ On Mexico Border, Syria ‘Safe Zone’ Font:TODAY

Complirà la seva promesa ara que ha guanyat les eleccions? Quines conseqüències econòmiques, polítiques i socials esdevindrien? Aviat ho sabrem … Mentrestant, podeu llegir l’entrada on es mostren el treball realitzat pels alumnes de 3r d’ESO sobre la Campanya Americana “Projecte polític Fictícia”.

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*