Tastets d’oficis: Aprenem l’ofici de fuster (alumnes 4t C)

Els alumnes de 4t C han iniciat aquest dimarts dia 8 de novembre el projecte “Tastets d’oficis”.  Aquest projecte , impulsat des de Foment de Terrassa, permet als alumnes d’Aula Oberta provar durant uns dies diferents oficis. L’objectiu és introduir-los en noves professions, formar-los i motivar-los a continuar estudiant.

Els tastets d’oficis planificats per aquest curs 2016 – 2017 són els de: Fusteria, Torn i Fresa, Arts Gràfiques i Noves tecnologies.

Al llarg de quatre sessions, els alumnes tindran la possibilitat de conèixer de més aprop les tasques, requisits, sortides laborals i responsabilitats que comporten aquests oficis de la mà de formadors experts en cadascuna de les disciplines.

Un cop finalitzin els tastets d’ofici els alumnes participants rebran un diploma que acredita la seva formació.

El primer tastet és el de fusteria, on aprendran a distingir les eines principals per a treballar la fusta, la maquinària bàsica necessària i realitzaran una capsa decorativa (darrera sessió). Aquest tastet el realitzen conjuntament amb els instituts Torre del Palau, Cavall Bernat i Mont Perdut.

Us deixem algunes imatges de la primera sessió del Tastet de Fusteria! Esperem que us agradin.

img_3491

 

img_3485

img_3523

tastet oficis fusteria

 

img_3513

img_3494

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*