Fira del Manga a Barcelona 2016

La Fira del Manga ,és un espai d’activitats sobre l’anime  i d’altres ,que aquest any ha tingut el seu emplaçament a la Plaça Espanya (Barcelona) i on la gent va poder disfressar-se  dels seus personantges preferits relacionats amb el món Japonés,virtual,còmic…

Dins dell recinte vam poder observar diferents varietats de cultures i disfresses. hi havia persones que anaven amb cartells on es podia llegir “free hugs” (abraçades gratis) ,menjar japonés i cultura NihonGo.   Aquest ha estat l’any el que més gent ha participat ,concretament 130.000 persones. Fan teatre ,valls i concerts .Es celebra  un cop a l’any, durant  quatre dies.

descargaYouTube Preview Image

Fet per: Celeste, Júlia i Monse

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*