Avui ens “colem” a l’aula de Cultura Clàssica

La setmana passada vam visitar els alumnes de l’Optativa de Cultura Clàssica (3r d’ESO), on el Xavi Olivera, Cap del departament de llengües i professor d’aquesta optativa està treballant diferents dinàmiques d’expressió corporal. En aquell moment estaven fent un exercici per millorar la coordinació corporal, els alumnes havien de comptar fins a 10 sense repetir-se.

Per la nostra banda, nosaltres ens vam interessar especialment per quins continguts de Cultura Clàssica s’estudien a la matèria, i ell ens va explicar el que té programat per aquest curs (dinàmiques corporals, obra de teatre, aprendre a coordinar-se…), en concret ens va parlar sobre l’obra que està preparant amb els seus alumnes. Aquesta obra es representarà a final de curs.

Aqui us deixem amb el vídeo de la dinàmica que estaven practicant i algunes imatges de l’activitat : 

 20161102_120415

20161102_120520

 

 

 

 Fet per: Carlos Lores, Manuel Jiménez i Adrià Venteo

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*