Partida Multiplayer de 3vs3 a Destiny.

Divendres passat al videojoc Destiny, vam superar les Proves de  Osiris” Que és un esdeveniment, guanyant 9 partides seguides amb un màxim de 3 de derrotes. Destiny és un joc shooter en primera persona, com el ”Call of Duty” o ”Halo”.

Vídeo 1: Partida Osiris

Vídeo 2: “Enseñando armas”

Tot i els possibles efectes perjudicials associats als videojocs, aquests també han demostrat posseir alguns aspectes positius en el desenvolupament personal dels infants i adolescents.  Un ús adequat dels mateix els hi permet entrar en un nou mon tecnològic, el fan més accessible i els hi ajuda a adaptar-se a un entorn tant canviant.

Els videojocs competeixen amb els jocs tradicionals i el seus punts forts són el seu impacte visual i sonor i la seva interactivitat.

Els videojocs també creen vincles, perquè ens permeten formar part de grups de jocs, parlar-ne, competir amb un altre company o companya i fins i tot fer jocs multi jugadors (cas del videojoc que hem presentat avui).

Fet per Ivan i Miguel

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*