L’ Equip de Revista curs 2016 – 2017

La revista digital de l’institut Nicolau Copèrnic de Terrassa (Niconews) va ser creada per un grup d’alumnes de 3r d’ESO al curs 2014-15.

D’ençà aquell moment, l’objectiu de NicoNews no ha estat un altre que el de voler informar de tot allò que té lloc al nostre institut, però també donar cobertura a les aficions, experiències, opinions i altres temes que els alumnes, docents i famílies considerin d’interès. És una revista feta per estudiants, per a estudiants i on tothom hi pot participar.

Alumnes Revista curs 2016 – 2017

Aquest curs formen l’equip de revista 15 alumnes de 3r d’ESO. Tots ells s’han transformat en veritables transmissors dels diferents esdeveniments que es produeixen al Nicolau Copèrnic. Són la veu de l’institut!

A continuació us mostrem el vídeo de tots els components de Revista (alumnes de 3r d’ESO) del curs 2016 – 2017, on intenten explicar què els hi agrada d’aquesta optativa i quines són les seves funcions.

El seu lema: “no nomès som un grup, també som una gran família”.

Esperem que us agradi!

Vídeo de equip revista 2016-2017

 

Voleu formar part de la revista?

Si voleu que publiquem un post, una notícia, entrevista, activitat realitzada a classe o simplement un vídeo realitzat per vosaltres i que us agradaria compartir amb nosaltres, envieu un mail  a revista@copernic.cat dient que és el que voleu que publiquem amb les vostres dades.

 

Fet per: Julia Querlalt,Monse bóveda ,Celeste Barrionuevo

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*