Nadal de brasil

 

 

Nadal a Brasil és en ple estiu i se celebra anant a la platja o la piscina. La música i el menjar acompanyen les celebracions de família i amics.

El menjar tradicional és el gall dindi al forn marinat amb vi, menudencias i fruites fresques, acompanyat d’arròs blanc, els fesols, que mai poden faltar i farofa.

La farofa és un plat netament brasiler, és fet de farina de iuca o mandioca, es prepara torrant la farina amb mantega, sal i cansalada fins que quedi daurada. També s’utilitza per omplir el gall dindi, barrejant-la amb panses, nous i fruites com pomes o bananes.

 El panteó, d’origen italià, també és molt comú, però al Brasil els preparen amb xocolata, nous i fruites . Cada any la seva inauguració és observada per milers de persones, amb un xou de llums, focs artificials, raigs d’aigua i la música interpretada per l’orquestra simfònicadel Brasil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*