Sortida de Tutoria alumnes 3r d’ESO a Montserrat

Dimarts dia 11 d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO de l’institut Nicolau Copernic vam anar d’excursió a Montserrat. Vàrem sortir a les 8:00 del matí; L’ autobús ens estava esperant a la porta 😉 . A les 9:30 ja estàvem allà, preparats per iniciar la nostra ruta!  Teníem un dur camí per davant. Anàvem descansant cada poc temps. Un cop a dalt, vam dinar, donat que molts de nosaltres estàvem força cansats. Ja hi èrem a la creu, des d’on podíem gaudir d’unes vistes molt boniques.  Havia arribat l’ hora de descendir! Montanya avall, ens vàrem deixar una estona de temps lliure, i finalment l’autocar va arribar i en menys d’una hora ja érem de nou a l’institut.

Va ser una sortida divertida.  Us la recomanem!

Us deixem algunes imatges de a sortida!
wp_20161011_09_24_26_pro

montserrat4

montserrat

montserrat-2

montsepernic

Alguns alumnes es van animar a participar en el policoncurs de fotografia  ? Els guanyadors rebran com a premi un esmorzar gratuït de la cantina!

Fet per: Carlos Lores, Manuel Jimenez i Adrià Venteo

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*