La tornada de Lionel Messi!!

Lionel Messi es va lesionar en el partit contra l‘Atletic de Madrid i només tres setmanes després de la seva baixa, va disputar la segona part contra el Deportivo al Camp Nou. Als 3  minuts de sortir al camp va fer un gol amb assistència de Neymar JR. Així va demostrar que estava preparat per disputar dimarts  19/10/2016 el partit de Champions contra el Manchester City de Guardiola. Partit que el Barça va guanyar per un aclaparador 4-0.

Nosaltres ja crèiem que guanyaria el F.C.Barcelona perquè el seu estil de joc és l’habitual i jugava al seu estadi, amb tot un Camp Nou animant l’equip. Per la seva banda, el Manchester City, tot i tenir un bon equip, encara s’està adaptant al joc de Pep Guardiola. La tornada de Lionel Messi va ajudar molt al Barça, en tots els partits que ha disputat, ha marcat gols i l’equip ha puntuat. La tornada serà dimarts dia 1 de novembre.

Resultat d'imatges de barça manchester city 2016

Per la seva banda dissabte passat el Barça va jugar en lliga contra el València a Mestalla,  guanyant amb un polèmic resultat 2-3. Un cop més, el Barça es va avançar en el marcador amb gol de Messi. Al minut 51 el València va empatar el partit amb un gol de Munir, ex jugador del Barça. 6 minuts més tard, Rodrigo va superar Ter Stegen … avançant al València. Però…  L. Suarez va empatar el partit al minut 61 amb un obús imparable! El Barça tornava al partit… I al minut 91, en temps de descompte, Abdennourli derribava Suárez dintre de l’àrea, un penal que Messi no va fallar.  L’argentí va donar la victòria a l’equip.

 

Foto: Luís Suárez

Us deixem un vídeo del partit del Barça – Manchester City!

YouTube Preview Image

Per Naoufal i Tarek

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*