5 MUNDIALS DE MOTO GP!!

El pilot català de Cervera (Lleida) de moto GP Marc Màrquez, va guanyar diumenge 17 d’Octubre, el seu 5è mundial. L’any 2010 va guanyar el seu primer mundial a la categoria de 125 cc; El 2012 va guanyar el campionat de Moto2. Posteriorment, el 2012, 2013 i 2014 va coronar-se campió de Moto GP. Aquest últim, va ser només possible  després de la caiguda de Rossi ,quan mancaven 18 voltes, i de Lorenzo, a només 5 voltes del final. Amb els seus dos màxims rivals fora de carrera, Marc Màrquez va poder guanyar cómodament un títol inesperat per ell i el seu equip.

Aquest noi (tot i que els seus detractors no siguin de la mateixa opinió)es mereixia guanyar després del gran mundial que estava fent!.

 

Vídeo carrera circuit de Motegi

Resultat d'imatges de marc marquez 5 mundiales
                     MARC MÀRQUEZ durant la celebració del Mundial

 

Fet per: Manuel Jimenez, Carlos Lores i Adrià Venteo

 

 

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*