Obrim de nou la Cantina de l’institut!

Des de fa dues setmanes, i com cada curs, la cantina del Nicolau Copèrnic ha tornat a obrir les seves portes. Ja és en funcionament! Els alumnes de 4t C d’ESO són els encarregats de portar la seva gestió i donar servei als alumnes i professors de l’institut.

Quan? Durant els patis (de 10:20 a 10:40 h i de 12:20 a 12:40h), de dilluns a divendres.

Què hi trobareu? A la cantina podreu degustar els nostres entrepans i pizzes, prèvia reserva (recordeu apuntar-vos abans de les 9:00h). Igualment, podreu tastar els nostres sucs naturals i adquirir els productes de sempre.

Reciclar té premi. Si porteu els embolcalls dels productes adquirits a la cantina, podreu obtenir un producte de manera gratuïta per valor igual a 1 euro. No oblideu demanar la vostra targeta de fidelitat.

Com funcionen les targetes de fidelitat? Cada targeta té 10 caselles, és personal i hi consta el vostre nom, el curs i la data d’emissió!  Per cada embolcall que retorneu, guanyareu un segell a la vostra targeta. Un cop hagueu acumulat deu segells tindreu dret a un producte de la cantina gratis, ja sigui una pizza, gofre, un suc, etc.

Per assegurar-nos que els embolcalls retornats són productes de la cantina, tots haureu de tenir un segell en una part visible de l’embolcall. Quan recolliu el producte gratis retornareu la targeta, i us en farem una de nova.

img_3018

img_3019

img_3053

img_3056

Us hi esperem!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*