REGAL PER ALS NOIS I NOIES DE 3r D’ESO!

Camp Aprenentatge Vendrell

Els alumnes de 3r del Nicolau Copèrnic han viscut moltes coses durant aquest curs. Han anat d’excursió, han fet activitats, tallers i han escoltat xerrades de diferents tipus que segur seran importants en el seu futur. Ara ha arribat el final de curs i les ben merescudes vacances d’estiu. Els vostres tutors, l’Encarna, el Frederic i jo mateixa, la Marta, esperem que us emporteu un bon record d’aquest curs i, perquè podeu recordar tot el que hem fet i hem compartit, us deixem aquest vídeo fet amb tot l’amor del món 😉 Bones vacances!

 

Per: Marta Ramos

Comparteix!

2 Comments

  1. Olé vosotr@s, Olé vosotr@s, un any magnific , i amb uns professors molt bons encara que en moments costi acceptar-ho, Marta encara no m’oblido de l’incidència per mirar com pinta… xD gràcies ts… Encarna gràcies per sempre motivar-nos a fer la feina bén feta… Y Frede gràcies per ser com ets d’espontani i per el teu bon rotllo…
    Bones vacances a tots!…

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*