Equip guanyador l’any passat del campionat de terrassa de fútbol

L’ equip cadet de l’any passat va fer una gran temporada; millor dit, una temporada magnifica, en la que solament va perdre un partit en tota la lliga, per lesió d’un jugador importat.  Va acabar amb una avantatge impressionant de punts respecte als altres rivals i va guanyar el partits amb una diferencia molt gran. Els jugadors jugàvem a un estil barça amb un tiqui taca impressionant, de tal manera que els altres rivals no tenien esperança de guanyar-nos,  perquè des del primer minut donavem tot el que teniem i l’equip estava mol desenvolupat quan vam quedar primers de la lliga. Gràcies a això vam anar a un campionat del vallés occidental i vam quedar segons. I a l’últim partit de la liga, amb els punts d’ avantatge que teniem, ens  van fer el “pasillo” dels campion.

Aquí us deixo una foto  de l’ equip.

Sin título

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*