Freestyle football

Futbol “freestyle”,  també conegut com a estil lliure del futbol a Amèrica del Nord, és l’art d’expressar-se amb una pilota de futbol, mentre es realitza diversos trucs amb qualsevol part del cos. Similar en estil a keepie uppie, kemari i la disciplina bola de la gimnàstica rítmica, s’ha convertit en un esport generalitzat a tot el món i és practicat per moltes persones.

Al contrari del que pensa la immensa majoria de la gent, està permès l’ús de qualsevol part del cos, peus, genolls, mans, braços, cap, etc. Footbal Freestyle és un estil de futbol que es va crear al principis del 2000 per Soufian Touzani amb el seus vídeos. Al principi del 2000 va impressionar al mon i aquest estill de futbol cada vegada el practiquen més els jugadors de futbol normal. De fet, a ronaldino li dieien el rei del freestyle footbal. Espero que us agradi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*