FESTA DE FINAL DE CURS

El dia 21 de juny tindrà lloc la festa de final de curs al Nicolau Copèrnic. Algunes classes de l’institut faràn a les 10:00 hores del matí un pica-pica i tot un seguit d’activitats dins de classe com ara jocs de taula, pel·lícules, etc.

Els alumnes de l’ESO vam proposar fer una guerra d’aigua a l’hora del pati i ho van adjudicar! Desprès de jocs, pica-pica i guerres d’aigües es farà una festa amb tots els alumnes de l’ESO junts a l’entrada de l’escola, es farà un acomiadament amb  música i possibles espectacles.

Acabat això, els alumnes pujaran a les seves classes a fer l’entrega de notes i marxaran cap a casa.

Tots esperem passar-ho bé aquest dia i gaudir d’una bona celebració de final de curs. Esperem que tots hi assistiu ja que setmanes enrere ho hem estat preparant tot.

 

 

 

 

Fet per: Abigail Rodríguez.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*