Sortida a Girona (alumnes 3r d’ESO)

Alumnes de 3r ESO A Girona

El passat dijous 2 de juny, els alumnes de 3r d’ESO  vam anar de visita a Girona. Aquesta sortida en un principi l’havíem d’haver realitzat al mes de maig per veure les propostes dels projectes florals  “Girona temps de Flors” 2016 , però per problemes meteoròlògics  vam haver de suspendre-la.

La sortida…

Vam sortit a les 8 del matí per arribar allà ben d’hora i així poder fer el recorregut plantejat per la ciutat històrica i conèixer de més a prop quins són els orígens de Girona.

 Mapa de la ciutat històrica de Girona
Resultat d'imatges de MAPA CIUTAT HISTÒRICA GIRONA

En arribar a Girona, vam visitar els diferents llocs de la ciutat històrica que apareixien al dossier d’activitats de Socials.  I gràcies a a les audioguies (realitzades amb els professor Marcos González) que havíem preparat prèviament per grups, vam poder descobrir múltiples detalls dels diferents punts del recorregut que,si no, potser no podríem haver percebut a primera vista.

AUDIOGUIES ELABORADES PELS ALUMNES

Història de Girona: El seu origen

Monestir de Sant Pere de Galligants

 

El call jueu 

 

 

Escalinata de la catedral de Girona

 

 

Façana de la Catedral de Girona

 

 

Museu del Cinema

 

 

Plaça de la Independència

 

 

Els ponts sobre el riu Onyar

 

 

Els carrers gremials

 

 

Parc de la Devesa

 

 

Les torres del Passeig de la Muralla

 

 

Barri de Sant Pere

 

 

L’església de Sant Feliu

 

Entre d’altres, vam visitar la Plaça de la Independència, el Museu del Cinema, els ponts sobre el riu Onyar per contemplar les cases del riu, la ciutat gremial, l Call jueu i els seus carrers empedrats, la Catedral de Girona (on vam haver de comptar els esglaons de l’escalinata! Hi ha un total de 90 !!) , l’Església de Sant Feliu, el Barri de Sant Pere, el Monestir de Sant Pere de Galligants, Les torres del passeig de la Muralla i per últim el Parc de la Devesa, on van dinar.

 

 

Foto a la Catedral de Girona i els seus 90 esglaons!

Museu d’Història dels jueus

Museu del Cinema, el primer de l’Estat!

Algunes anècdotes de la sortida…

Una experiència que vam viure va ser que un noi que estava per allà en bicicleta li va robar les motxilles a 3 noies del nostre institut. Vam avisar a la policía i 2 alumnes van a anar darrere del noi i van aconseguir recuperar les motxilles! 🙂

Ens ho vam passar molt bé, de no ser per aquell incident d’última hora.

A través del hashtag #giropernic podreu veure i comentar més fotografies sobre la visita a Girona!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*