Reunió de mediadors

El passat 12 de  maig, el grup d’alumnes mediadors vam participar en unes activitats al Museu de la ciencia i la Tecnologia de Terrassa  sobre les distintes maneres de ser de les persones i els alumnes. Els organitzadors ens va fer un petit teatre , simulant diferents situacions de la vida on la gent no actua correctament, amb escenes sexistes,masclistes homofòbiquess i de racisme.

Després vam realitzar una activitat per poder conèixer-nos entre tots una mica millor. Ens van posar música i quan aquesta s’aturava, havíem  d’agafar la mà de qui tinguéssim més pròxim. Molts no van entendre el joc,  però segur que s’ho van passar molt bé! . Durant la pausa, ens van convidar a  esmorzar: croissants  de xocolata i donuts de sucre. 🙂

A continuació, ens van donar un paper on posava a quina activitat havíem d’ anar. Totes eren molts divertides i ens van agradar moltíssim, Cada institut havia preparat dues pròpies que ja s’havien fet a 2n de l’ESO.

Tots els mediador vam anar amb moltes ganes de fer amics i de passar-ho molt bé!

20160512_091426

Per Teresa Sánchez Fernández

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*