Treballem el classicisme! (4t d’ESO)

música i anuncis
Una alumna de 4t  A d’ESO ha realitzat a l’optativa de Música un treball relacionat amb el Classicisme, on a més d’una explicació general de les formes musicals, els intruments i els compositors més importants d’aquest moviment artístic , també  ha inclòs un mini treball  més personal que  mostra quina és  la relació entre la música clàssica i la publicitat,i concretament amb els anuncis.  I això es així, perquè habitualment els anuncis aconsegueixen – a banda del fet  que intenten que la música estigui lligada amb la imatge- que la gent escolti música clàssica sense adonar-se’n … La sentin … i els hi agradi!

AQUÍ TENIU DOS EXEMPLES DE COCA-COLA I MOVISTAR!

Fem la prova!

I finalment, ha creat un anunci inventat.  Per aconseguir-ho, ha fet servir un anunci que ja era públic d’uns nens petits que volaven en avió a Mèxic,  li ha afegit música de fons de Mozart,  AMANECERES,  i la seva veu assimilant que hi están parlant.


Esperem que us agradi! 

 

Per: Soukaina El Hayani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*